Profil

Hvem står bag el-firmaet Finn Elektriker:
Person bag firmaet er Finn Olesen

Medarbejderfilosofi:
For Finn Elektriker er medarbejderne den vigtigste brik i realiseringen af vores forretningsstrategi. Vi ønsker derfor at tiltrække og udvikle de dygtigste medarbejdere på alle niveauer i virksomheden.

Vi forventer selvfølgelig også en del af vores medarbejdere – de skal være fagligt velfungerende, have konstruktive holdninger og være servicemindede, men mest af alt skal de have en klar forståelse for kundens behov, kombineret med overblik over helheden.

Vi har en synlig forretningsstrategi og stærke værdier, som er kendt af alle vores medarbejdere. Dette betyder, at vi alle arbejder mod et fælles mål – nemlig kundens tilfredshed.

Finn Elektriker er en god arbejdsplads med et højt ambitionsniveau, fagligt kompetente kollegaer samt plads til forskellighed og privatliv.

Hvad vi kan:
Automatik/Styring, nybyggeri, landbrug, hvidevarer, IHC/IHC NET, mindre Tele/Data installationer - kort sagt alt inden for tradiotionelle- og moderne el-installationer. I menuen til venstre finder du mere specifikke oplysninger og links.

Speciale:
Vi er rigtig gode til at lave styringer og SRO til renseanlæg og pumpestationer. Disse kan overvåges og serviceres fra vores firmaadresse.

Hvad vi vil:
Vi giver dig en professionel behandling, uanset opgavens omfang eller kompleksitet. Det handler om tillid og kompetence. Vi tror på langsigtede løsninger, hvor der tages hensyn til økonomi og fremtid.

Service:
Vores 4 servicevogne er udstyret med værktøj og materialer til at løse alle akutte opgaver. Skulle uheldet ske, står vi standby døgnets 24 timer. Det er det vi kalder service!!

Aftaler:
En aftale er en aftale. Uanset hvilken aftale, udføres og leveres arbejdet altid efter det aftalte. Det giver dig sikkerhed og tryghed for en bekymrings fri proces, hvor alle parter er tilfredse.